Nyhetsbrev fra styret, februar 2024

Fellesutgifter

Styret har vedtatt å ikke øke fellesutgiftene i 2024. Fra neste år (2025) må vi øke fellesutgiftene noe på grunn av planlagt vedlikehold i årene som kommer.

Vedlikehold

Styret minner om andelseiers og leietakers ansvar for å påse at andelen blir best mulig tatt vare på. Det betyr at ventiler i vinduene må være helt eller delvis åpne selv om det er kaldt ute og at ventilator skal alltid stå på for å sørge for best mulig inneklima. Ventilatorfilter skal vaskes jevnlig og eventuelt byttes ved behov. Sluker skal renses og sjekkes for skade. Hengsler på dører og vinduer skal smøres.

Husk å snu brannslukkingsapparat jevnlig og påse at det er i orden. Sjekk røykvarsler en gang i året. Har du brannstige skal også denne sjekkes.

Mer informasjon finner du i ordensreglene og beboerinformasjonen. Det kommer oppdatert beboerinformasjon i løpet av våren. Denne vil bli publisert på hjemmesiden.

Min side på Bate.no

Ber alle om å aktivere min side på bate.no og holde informasjonen her oppdatert slik at vi kan kontakte dere angående saker som angår dere. Det er viktig at dere samtykker til elektronisk kommunikasjon under Samtykke – samtykke knyttet til bolig, slik at dere får meldinger som sendes ut til alle i borettslaget. Dere trenger ikke samtykke til at Bate sender dere nyhetsbrev osv.

Parkering og el-billading

Det er ikke lov å parkere på fellesområder, i veien eller foran inngangspartiene til rekkehusene. Parkering utenfor henviste plasser kan bli bøtelagt. Sperrer du adkomst for utrykningskjøretøy kan det få fatale følger, så vennligst respekter forbudet.

Bytter du parkeringsplass med naboen må styret få beskjed. Styret har oversikt over parkeringsplasser tildelt andelseiere.

Styret minner igjen om at lading av el-bil direkte fra stikkontaktene i carportene ikke er lov. Det vil bli sendt ut et gebyr pålydende 1000,- pr. gang. Se parkeringsreglene for mer informasjon.

Terrasser og balkonger

Styret minner om at det ikke skal henge noe på utsiden av balkonger og terrasser. Montering av antenner osv på fasader, oppsetting av gjerder og skillevegger skal godkjennes av styret. Det er ikke lov å riste tepper o.l. ut over kanten slik at rusk/hår/lo havner hos naboene.

Ro og orden

Styret minner om at det skal være ro i borettslaget mellom klokken 23:00 og 06:00. Vi får en del klager på at vaskemaskiner går sent nattestid og støy i oppganger. Husk at det er lytt mellom leilighetene. Vis hensyn.

Felles boder og oppganger i blokkene

Det er ikke lov å oppbevare ting i felles oppganger i blokkene. Dette er rømningsvei og skal være fri for hinder. Sykler skal parkeres i felles utebod – ikke i gangene. Uteboden er kun for ski, sparkesykler, sykler, dekk osv.  Alt utenom sykler skal merkes med navn. Husk at alle i oppgangen skal dele på plassen. Det skal også være fri tilgang til felles vannslange som er montert i det innerste rommet.

FAQ

  • Framleie: Skal søkes om på eget skjema på mine sider(krever innlogging), Bate.no
  • Søknad om varmepumpe: Skjema på hjemmesiden fylles ut og leveres styret. Skal godkjennes før installasjon.
  • Søknad om husdyrhold: Skjema på hjemmesiden skal leveres styret. Egen postkasse ved buå.
  • Nøkkelbestilling via e-skjema på bate.no
  • Lader bestilles hos Smartly.
  • Låst ute? Mistet nøkkelen? Ta kontakt med Avarn på tlf. 99287725. Du får faktura for tjenesten.
  • VOF – kommunens tjeneste for varsling av feil og mangler ved kommunal vei og gatelys. Her meldes også manglende tømming av bosspann. Alle kan melde fra her om for eksempel hull i veien, manglende gatebelysning og feil med nedgravde søppelkonteinere.

 

  • Vaktmester:

Maling, lekkasje, vedlikehold, navn på ringeklokker. Vaktmester innhenter tillatelse fra styret dersom det er nødvendig. Alexander er på feltet tirsdager og fredager. Han har telefon 90078388. Det er også et kontaktskjema på borettslagets hjemmeside som kan benyttes.

Kontakt med vaktmestertjenesten på kvelder og helger blir andelseier fakturert for direkte. Telefonnummer finner du på hjemmesiden og det er hengt opp oppslag med kontaktinfo på infotavlene i blokkene.

 

  • Styret:

Fortrinnsvis ta kontakt på e-post skredbakka@styretmitt.no

Generelle saker som regler, klager, skade, fellesområder, søknader og spørsmål.

 

På grunn av lav interesse blir det slutt på at styreleder er i buå onsdagene.