Nyhetsbrev juni 2024

På årets generalforsamling ble det valgt ny styreleder, nytt styremedlem og to nye varamedlemmer. Joachim Fosse Johannesen ble valgt som styreleder. Rune Aarstad ble valgt som styremedlem. Boris Kurek og Sverre Snåsøy ble valgt som varamedlemmer.

Det er mye som skjer i løpet av sommeren og høsten. Hold dere oppdatert på facebook/ borettslagets hjemmeside/veggavis i Buå, Skredbakka 15.

  • Styret oppfordrer alle andelseiere og leietakere om å ta i bruk «Min side» på bate.no. Vi ber om at dere samtykker til elektronisk kommunikasjon (det er en egen godkjenning kun for styret og Bate) slik at styret kan sende felles e-poster og oppslag i portalen. Da kan vi nå dere dersom noe haster, spare miljøet for unødvendig papir, samt spare styret for tiden det tar å kopiere opp og dele ut skriv.
  • Det blir ventilasjonsrens i løpet av juni/juli. Det er firmaet Ventifiks som utfører rens.
    • Det vil komme et tilbud om nye kjøkkenhetter og installasjon av disse for dere som er interessert i å bytte. Dette blir dere fakturert for.
  • Det blir fasadevask (og maling enkelte plasser, bl.a. i carporter/boder/inngangsparti i blokkene) på feltet i sommer. Oppstart uke 31, hold dere oppdatert på hjemmesiden/Facebook.
  • Styret minner om at helligdagsfreden gjelder. Ta plen- og hekk-klippen på hverdager. Det er heller ikke lov å bore i vegger, hamre og bruke elektrisk sag eller annen høylytt aktivitet.
  • Styret oppfordrer alle som bor i blokkene om å holde de felles bodene fri for søppel og følge reglene som henger på innsiden av bod-dørene. Husk at boden er fellesareal og skal deles på alle. Det er ikke lov å ha sykler stående i felles oppgang – disse skal plasseres i bodene.
  • Vennligst ikke sett fra deg avfall ved de nedgravde konteinerne. Styret må få vaktmester til å fjerne dette og det medfører økte kostnader for borettslaget. Alle kan bestille henting av avfall GRATIS på hentavfall.no. Avfallet skal plasseres ut samme dag som det er avtalt henting og skal merkes med navn og hentedato.
  • Borettslaget har fått nabovarsel angående rivning av bolig og garasje på eiendommen Tasabekken 61. Det skal lages plass til bussfelt på strekningen mellom Sundekrossen og Mosvannet. Styret håpet at det ikke vil bli for stor belastning for alle som passerer der daglig.
  • Den gamle kompostbingen ved Skredbakka 27 må fjernes. I den forbindelse tenkte vi å oppgradere hele hjørnet av eiendommen vår. Omdisponering av fellesområdene må til avstemming på generalforsamling. Det har vært ytret ønske om en parkering for motorsykler. Kanskje er dette plassen for det? Dersom noen har forslag til hva vi skal gjøre med dette området, så er tiden inne for å komme med forslag. Styret vil utarbeide sak til neste generalforsamling.

 

Vennlig hilsen

Styret i Borettslaget Skredbakka